Saavutettavuusseloste

Tämä Rakennustietosäätiö RTS sr:n saavutettavuusseloste koskee palvelua https://www.taiderakentamisessa.fi/. Se on laadittu / päivitetty 17.08.2020. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen. Pääosa sisällöstä ei kuulu lainsäädännön piiriin. Tähän sisältöön kuuluu:

Pääosan taiderakentamisessa.fi-sivuston sisällöstä muodostavat käyttäjien itsensä julkaisemat taiteiljaesittelyt sekä teosesittelyt julkisen taiteen kuvataideteoksista. Tätä sisältökokonaisuutta kutsutaan sivustolla Taidepankiksi. Tämän lisäksi sivustoon kuuluu joukko haku- ja lajittelutoiminnallisuuksia sekä lyhyitä informatiivisia sisältösivuja, jotka kuitenkin kytkeytyvät ensisijaisesti Taidepankkiin.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Sähköpostilla rts@rakennustieto.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000